PROSJEKTBLOGG

Heihei, mine null lesere!

Jeg heter da Helene, er 17 år og bor i Trondheim. Grunnen til at jeg nå skal starte å blogge er på grunn av et skoleprosjekt vi har i mediaklassen på skolen. Vi skal lære oss om blogging og skal derfor skrive vår egen blogg. Dette skal foregå fram til 5. oktober, men hvem vet, kanskje jeg fortsetter etter det også. Bloggingen skal ha et lite tema, og jeg har valgt trening. Jeg er veldig glad i å trene, og trener regelmessig på 3T. Jeg har tidligere spilt håndball i 8 år,  men nå driver jeg ikke med en spesiell sport. Jeg pleier å variere mellom gruppetimer (zumba, afro, pulsspinn, pulsstep osv) og styrketrening, men skal begynne med litt mer løpetrening framover.

 Meg og venninnen min Helle på toppen av Geitfjellet i sommer. Mobilbilde, derfor dårlig kvalitet.

Bare for å starte med litt treningssnakk kan jeg jo meddele at vi hadde coopertesten på skolen i dag, og det var som vanlig utrolig hardt. 12 minutter med intensiv løping rundt en bane er ikke akkurat det morsomste jeg vet, men det er så utrolig godt etterpå. Har vært syk i en stund nå, så var fortsatt i litt dårlig form, men jeg sier meg fornøyd med hvor langt jeg kom i forhold til formen. 

Dette ble et ganske kort innlegg, men får vel satt meg mer inn i bloggingen etterhvert. Har i alle fall fått satt sammen et design, med hjelp fra andre bloggere som gir tips om slike ting.

-Helene

5 kommentarer

19.09.2012 kl.19:48

nais! :D
Nice :)
SV; kan ingenting om kjendiser, så det kan godt hende :))

charlotte ludvigsen

20.09.2012 kl.08:06

har aldri hørt om den typen blogging før, men det kan bli interessant! :D

20.09.2012 kl.08:37

Så spennende:-) lykke til med bloggingen!

Skriv en ny kommentar

,


    Jeg heter Helene Hammer og er ei jente på 17 år fra Trondheim. Bloggen ble opprettet pga et skoleprosjekt, og skal handle mest om trening. Bare spør om det er noe du lurer på.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

Oktober 2012 September 2012

hits