SPINNING

For et par uker siden meldte jeg meg på Spinn Tour 2012 på 3T. Måtte bare gripe muligheten slik at jeg endelig kunne begynne med trening igjen, og ikke minst få et press på meg til å måtte dra på trening. For de som ikke vet hva dette er, er det da enkelt og greit at du melder deg på "touren", også skal du mellom 10. september og 9. desember, dra på 24 spinningtimer. Vi sykler da altså Tour de Suisse inne i spinningsalen. Har ikke vært så mye på spinning før, fordi jeg synes de andre gruppetimene er mye morsommere, men tenkte at jeg ville ha en liten forandring. Har bare vært på 4 spinningtimer til nå, men skal fullføre det uansett. Om jeg så må dra to ganger hver dag den siste uken, så gjør jeg det. På veien er det delmål, med små enkle premier, og om man fullfører 24 spinningtimer får man en 3T-sykkelskjorte. Dette hjelper til for å motivere meg.

Jeg pleier som regel å dra på pulsspinn, men det finnes også spinn, O2 spinn, tempospinn og klatrespinn. Ut i fra mine erfaringer synes jeg pulsspinn er best og mest effektivt, men det er jo individuelt, og man legger selv opp til hvor sliten man skal bli i løpet av timen. 

På siden til 3T står det mye informasjon som er nyttig, og man har en oversikt over hva alle gruppetimene osv er. Om pulsspinn står det: 
Denne spinntimen er basert på vår PULS-konsept, hvor målet er å øke oksygenopptaket, som igjen gir økt fettforbrenning. Forskning viser at hard intervalltrening med høy puls gir meget gode resultater. 45 minutter fordelt på 4x4 minutters intervaller, hvor målet er å komme høyt opp i puls (85-95% av makspuls), og 4x3 minutters intervaller med aktiv pause (70% av makspuls).
Fengende, energisk musikk, og motiverende instruktør hjelper deg gjennom denne krevende treningsøkten. Bildene er hentet fra 3T sin nettside, og er fra Mastermania i 2010.

 

LIKER DU SPINNING?


Én kommentar

charlotte ludvigsen

05.10.2012 kl.16:31

har aldri prøvd det ut i og med at jeg driver med håndball :) men det virker veldig morsomt!

Skriv en ny kommentar

,


    Jeg heter Helene Hammer og er ei jente på 17 år fra Trondheim. Bloggen ble opprettet pga et skoleprosjekt, og skal handle mest om trening. Bare spør om det er noe du lurer på.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

Oktober 2012 September 2012

hits