STYRKETRENING

Styrketrening er noe jeg synes er veldig viktig for å holde kroppen fast og fin. Jeg trener det i blant, og varierer ganske mye mellom mage, rumpe, lår, rygg, armer, bryst osv. 
Det som er viktig å tenke på når du skal trene styrke, er og ikke trene for mye, ikke løfte for tunge vekter og ikke ta for mange repetisjoner. Det finnes masse forskjellig styrketrening, men du må bare finne øvelser som passer deg eller som du har lyst til å utføre. Det finnes forskjellige måter å trene styrke på også, avhengig av hvor erfaren du er.

Benkpress er jo et eksempel på en styrkeøvelse da, men kan ikke si jeg er så veldig god i det, hehe... Skal nok bli sterkere etter hvert!

Markløft er en øvelse jeg gjør i blant også. Pleier som regel å ta strake markløft da. 

Knebøy er en øvelse jeg liker ganske godt. Synes det er en veldig bra øvelse, og jeg kjenner virkelig at jeg har jobbet hardt når jeg er ferdig med den.

Jeg har såklart mange andre øvelser jeg pleier å gjøre, men vet ikke helt hvor spennende det er å lese om når jeg ikke er så veldig proff på området. Liker best å ha med meg en motiverende venninne som kan mye om trening, hahah. Lærer best på den måten, og det fører til at jeg gjør øvelsene riktig. 

 

TRENER DU STYRKETRENING? HVA FOKUSERER DU MEST PÅ?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


    Jeg heter Helene Hammer og er ei jente på 17 år fra Trondheim. Bloggen ble opprettet pga et skoleprosjekt, og skal handle mest om trening. Bare spør om det er noe du lurer på.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

Oktober 2012 September 2012

hits