MAGEØVELSER

Et av mine største mål med treningen er å få den "perfekte magen". Eller altså, jeg vil være fornøyd selv da. Derfor blander jeg gjerne mye løping med magetrening, og på 3t har de den perfekte timen etter noen andre gruppetimer, med 20 minutter magetrening. Elsker den timen. Det er hardt og man blir veldig sliten selv om det ikke varer så lenge. Der får man trent hele "beltet", altså magen og ryggen, slik at det ikke skal bli skjevt med muskler osv. Trener ikke så veldig mye mage hjemme lenger, men når jeg gidder, pleier jeg å sette på en veldig enkel og morsom video der jeg bare skal gjøre de samme øvelsene som han på videoen. Den er fra 1994 hvis jeg husker rett, og det er veldig gammel musikk og man ser veldig lett at den ikke er ny, men øvelsene er like bra uansett. 

Det er kun 8 minutter med øvelser, og det er da meningen å gjøre det hver dag. Det er jo ikke så lenge, så skal være gjennomførbart. Her er videoen:

 

Haha, finnes vel mer motiverende videoer enn denne, men liker den jeg. 

ER DET NOEN SPESIELLE MAGEØVELSER DU LIKER GODT? FORTELL


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


    Jeg heter Helene Hammer og er ei jente på 17 år fra Trondheim. Bloggen ble opprettet pga et skoleprosjekt, og skal handle mest om trening. Bare spør om det er noe du lurer på.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

Oktober 2012 September 2012

hits