TRENINGSMÅL

Alle har mål i livet. Jeg har mange jeg også, men spesielt innen trening. Det er jo veldig stort press på hvordan kropp man skal ha nå til dags, men egentlig bryr jeg meg ikke særlig hva andre synes om meg, så lenge jeg er fornøyd selv. Det er det aller viktigste. Jeg trener først og fremst fordi jeg blir glad av det, og jeg blir sliten slik at jeg får sove bedre om natten. Men jeg har også satt meg en del andre mål, for hva jeg skal oppnå med de ulike treningsmåtene jeg driver med. Har ingen fast dato for når jeg skal ha nådd et mål, men prøver å trene jevnlig slik at jeg kan merke forskjell etterhvert.

Noen av målene jeg har for treningen er:

-Få bedre utholdenhet

-Bli raskere, altså trene hurtighet

-Få strammere kropp, litt markerte muskler på mage for eks.

-Bli sterkere. Går litt i det punktet over, men her tenker jeg mer på armer.

For å vite om jeg har nådd disse målene, liker jeg å ta litt bilder, slik at jeg kan sammenligne etter hvert, og jeg merker jo om jeg blir raskere og har bedre utholdenhet ved å løpe en fast runde og se om jeg forbedrer meg. En ting som motiverer meg veldig på akkurat dette er coopertesten vi har på skolen, og jeg skal få bedre resultat neste gang, som er til våren.

 

HAR DU NOEN MÅL FOR TRENINGEN DIN? FORTELL!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


    Jeg heter Helene Hammer og er ei jente på 17 år fra Trondheim. Bloggen ble opprettet pga et skoleprosjekt, og skal handle mest om trening. Bare spør om det er noe du lurer på.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

Oktober 2012 September 2012

hits