MUSIKK TIL TRENING

Når man skal trene blir det automatisk litt morsommere og mer motiverende om man høres på musikk samtidig. Dette gjelder da spesielt om man skal ut på joggetur for eksempel. Jeg har funnet noen sanger som jeg pleier å høre på når jeg jogger for tiden, og tenkte å dele noen av disse med dere. Elsker sanger med litt tempo i, men liker egentlig å jogge til alle sanger jeg synes er fengende, haha.


Will.I.Am - This is love

 

 
Far East Movement ft. Cover Drive - Turn up the love

 

 
Rio ft. Nicco - Party shaker

 

 
Pitbull ft. Shakira - Get it started

 

 
Karpe Diem - Her 

 

 
Kastenholt & Dee ft. Troy Jamz - I'm in love

 

 
J-Son - Mr. Feelgood

 

 
David Guetta ft. Sia - She wolf (falling to pieces)

 

 
David Guetta ft. Ne-yo & Akon - Play hard 

 

 
Alina Devecerski - Flytta på dej 

 

Har du noen musikktips til meg?

TRENINGSMOTIVASJON

Det er ikke alltid like lett å starte opp med masse trening, og da kan det hjelpe litt å se på bilder for å motivere seg selv. Dette hjelper i alle fall meg når jeg ikke er helt sikker på om jeg orker å trene en dag. Har laget tre kollasjer med motivasjonsbilder, der alle bildene er fra weheartit.com. Har ikke tatt bildene selv. Kanskje får du litt inspirasjon?Hvordan får du treningsmotivasjon?

-Helene

PROSJEKTBLOGG

Heihei, mine null lesere!

Jeg heter da Helene, er 17 år og bor i Trondheim. Grunnen til at jeg nå skal starte å blogge er på grunn av et skoleprosjekt vi har i mediaklassen på skolen. Vi skal lære oss om blogging og skal derfor skrive vår egen blogg. Dette skal foregå fram til 5. oktober, men hvem vet, kanskje jeg fortsetter etter det også. Bloggingen skal ha et lite tema, og jeg har valgt trening. Jeg er veldig glad i å trene, og trener regelmessig på 3T. Jeg har tidligere spilt håndball i 8 år,  men nå driver jeg ikke med en spesiell sport. Jeg pleier å variere mellom gruppetimer (zumba, afro, pulsspinn, pulsstep osv) og styrketrening, men skal begynne med litt mer løpetrening framover.

 Meg og venninnen min Helle på toppen av Geitfjellet i sommer. Mobilbilde, derfor dårlig kvalitet.

Bare for å starte med litt treningssnakk kan jeg jo meddele at vi hadde coopertesten på skolen i dag, og det var som vanlig utrolig hardt. 12 minutter med intensiv løping rundt en bane er ikke akkurat det morsomste jeg vet, men det er så utrolig godt etterpå. Har vært syk i en stund nå, så var fortsatt i litt dårlig form, men jeg sier meg fornøyd med hvor langt jeg kom i forhold til formen. 

Dette ble et ganske kort innlegg, men får vel satt meg mer inn i bloggingen etterhvert. Har i alle fall fått satt sammen et design, med hjelp fra andre bloggere som gir tips om slike ting.

-Helene

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012
Helene Hammer

Helene Hammer

17, Trondheim

Jeg heter Helene Hammer og er ei jente på 17 år fra Trondheim. Bloggen ble opprettet pga et skoleprosjekt, og skal handle mest om trening. Bare spør om det er noe du lurer på.


    Jeg heter Helene Hammer og er ei jente på 17 år fra Trondheim. Bloggen ble opprettet pga et skoleprosjekt, og skal handle mest om trening. Bare spør om det er noe du lurer på.

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg


Arkiv

Oktober 2012 September 2012


hits